Beëindiging VARAgids-app

De VARAgids-app stopt per 1 januari 2014. Heeft u een abonnement op de VARAgids-app? Dan zullen wij het abonnementsgeld dat u nog tegoed heeft, vóór 31 januari 2014 op uw bankrekening terugstorten.

Als u dagelijks op de hoogte gehouden wilt worden over het tv-aanbod, kijk dan hier voor een compleet programmaoverzicht. Voor meer achtergrondinformatie is er (gratis) de VARAgids Avondeditie. In deze e-maildienst geven we zeven dagen per week een overzicht van de gasten in de talkshows, de onderwerpen in actualiteitenprogramma’s en een overzicht van de beste films en programma's. U kunt zich hier inschrijven.

Wilt u niks missen en heeft u nog geen abonnement op de papieren VARAgids? Neem dan nu een halfjaarabonnement op de VARAgids voor slechts €14,95 en profiteer van de maximale korting van 47%! Kijk hier voor deze én andere aanbiedingen en kies het abonnement dat bij u past.

Voor eventuele vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de VARA Ledenservice op 0900-0123 (10 ct. per minuut) of via mail: ledenservice[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]vara.nl.